Rezeki di bulan Ramadhan

Alhamdulillah...inilah yang di katakan rezki di bulan yang mulia ni.Satu berita gumbire buat Kaklah sekeluarga dan juga keluarga ibu mertuaku.Dengan ini,isteriku telah di sahkan hamil selama 7 minggu.

Agak2 cmner perasaan aku skrang ni?Cmner perasaan korang plak?tapi aku rase korang lagi happy lebih dari aku..tgk dlm fb aku dh la...mcm2 komen.hahaha..tapi ok la,at least korang amik berat kat aku.hikhikhik...





Post tu aku post sebelum sahur semalam.Check je fb petang tadi....tu dia...,mcm2 komen.Yang tak tahan komen minah ni sorang...siot je.Keje nak kutuk aku je.hahahahahaha...






3 Panel Pengkritik's:

stickynote said...

haha mau tak kutuk..ngek sangat tak mo ngaku..tu aku kata budget artis..nk kena tgu umum secara rasmi ala2 press conference artis ekekeke

thebotak's said...

biasalah..aku kan glamer..ken wat scara glamer.waaahhh.....hahahaha

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. tahniah yer... selamt mejadi papa..:)

Recent Posts

Recent comments