Aktiviti di kala boring

Kalo keje mlm cmni la...dh settle semua keje..mula la takdek keje nak di buat plak.nak makan?Perrghh..baru je lepas melantak.Arini sahur awal sket sbb lapaq awai.hehehe...

Time takdek keje ni la baru aku teringat yang video kawen aku ni tak buat2 lagik.Mana taknyer...lepas kawen,laptop pulak jahanam sampai sekarang.Ader pc plak,pc tak larat nak support wat video.Ada netbook plak,tau je la..mcm siput sedot slownyer...So,aku gunala pc opis yang canggih manggih ni..canggih ke?biasa je aku tgk.Cuma yang canggihnyer internet di sini berkelajuan tinggi.Takat layan movie online 2 jam derek tu..no hal..siap boleh tarik ke depan ke belakang lagi..tarak sangkut punya.

Maka,akhirnya siap la video kawen aku yang telah di edit selama beberapa jam ni.Video tu padahal 1 minit 48 saat je pun.kahkahkah...punya la susah nak edit video ni...saje je buat..sbb nak testing dulu.Susah nak wat kat opis ni...bnyk software nak kena donlod..sofware video lagik..converter video lagik..converter audio lagik.nak donlod kat opis ni...semua bab2 donlod ni dh kena blok.takat nak layan movie online ke..nak upload ke..mmg terrrrBAEEEEKK la.LAJJJJUuuuuuuuuuu giler2!


Kalo video ni ok...aku nak sambung smpai abis la nnti....ntah bila la siapnyer kan.silap2 dh dpt baby baru siap.hahahhahaa...Meh kite layankan jap...




Syok gak edit video ni....tapi makan mase yang agak lama la..tu yg boring...nak save tu bukan main lama.Aku ingat,kalo guna laptop pijah nak save video ni,sure berasap la laptop dia.hahahahaha...jgn mare pijah's the librarian.......

3 Panel Pengkritik's:

stickynote said...

fuyoohhhh siap create channel kt utube tuh.agak2 bila nk siap neh..nk tgk part kena 'renjis' baek punya ekeke

haha laptop aku baru ja tepadam sendirik 3x tadi

Miaainis said...

hahhaa siap masuk youtube tuh, femes la kiranya neh.. hehehe nyway congratz dh nk dpt baby eh n moga bahagia hingga akhir hayat..

thebotak's said...

jem tu..nk siapkan.bkn main payah gile

Recent Posts

Recent comments