Dia buat perangai lagik!!!!

Adusss....tak reti nak cakap aper dah....awal bulan puasa aritu ok je...still berdisplin.Tapi dh start masuk puasa ke 13 ni...dia start buat perangai lagik!!Asal keje malam je...kul 1 je MESTI NAK MAKAN!!!tu belum kire sahur lagik.Sahur,sahur gak..tapi kul 4.

Adoi..cmner la perut aku ni tak MEMBESAR.dah sama naik mcm perut wife aku yang pregnant 2 bulan tu.Kalo dok umah time tak keje,melantak gak..tapi kurang la sket mcm dok kat kilang ni.Naik Kantin jap lagi....dengan mee goreng...nasik goreng...bihun sup..Peerrghhh..mau tak meleleh air liur.

Dengan itu,aku naik kantin dulu la..lapauuuuuuuu.........hahahaha.kul 4 kang nak SAHUR plak...melantak Nasik Lauk Ayam Pedas plak..hikhikhik....

2 Panel Pengkritik's:

stickynote said...

agaknya kantin hg tu ada hembus apa2 kot..tengiang2 ja telinga hang dgr depa pangei kuikui..

ala biar la sama besar ngn ju pon..baru la suami mithali..seiring sejalan gituuuuuuuu :P

aleen aiden said...

hahah.same mcm alin.tghmlm tadi boleh pegi sumbat dgn nasik lg.sbbnye nak g bazar hujan le pulak.so xde makanan tambahan.hu3

Recent Posts

Recent comments