Sehari di Air Terjun Sedim

Lamanya aku tak hapdet belog aku ni kan..ish..bersawang abis...So,ni ada mase..leh la aku hapdet sket2.Lagipun keje siang mmg takdek mase langsung nk hapdet2 ni..kalo keje mlm...mmg sempoi la...hehehe

Ok,1st aku nk citer pasal 8 Januari 2012.Semalam merupakan satu hari yang penuh dengan pengalaman baru.Sebab ape?sebab dgn jayanya aku dapat handle 1st event yang boleh dikatakan besar la dalam PNC Pulau Pinang.Sampai geng2 PNC dari Central dan Selatan puji abis la kat aku.Bangga giler...chewaah!!

Antara yang hadirkan diri seawal pagi di JPJ Seberang Jaya


Aktiviti kiteorg semalam adalah konvoi ke Air Terjun Sedim sebanyak 12 bijik kete persona.Perrghh...mmg gempak gile..Sebab ape?Sebab ada escort dari Polis Trafik.Perrghhh..terkejut geng2 PNC lain..termasuk Leader Besar PNC.
Bergambar bersama Escort dari Polis Trafik


Bab Makanan plak..jgn di tanya la...Perrgrhh..seperti yang di rancang dan juga luar jangkaan!Plan asal just sandwich + Bihun Goreng + KFC + jajan je.Tapi dgn kesungguhan geng2 penang ni...mcm2 ada!Puding la...Muffin la...dan yang paling best..Cup Cake yang special utk PNC PENANG.Tapi yang paling best sekali...semua makanan adalah di sponser oleh setiap ahli.Perghh...mmg best giler diaorang semua ni...tak berkire langsung!Aku plak yang rasa terlebih terharu tgk komitmen diaorang semua.

Part ni yang paling aku SUKA!!!


KFC di sponser khas oleh Fairuz





Tapi yang tak bestnyer gmbr aku la yg paling sikit.huhuhuhu..ye la..aku la leader...akulah pegang walkie talkie...akulah jadi cameraman..akulah jadi videoman.Walaupun penat,tapi aku heppy giler sbb event ni jadik.Thanks kepada semua Cliquers Penang.Aku BANGGA dgn korang!!

Marshall PNC PENANG...Leader PNC dok amik gmbr anak buah je...puii!!



Mana kete akuuuu???


Best tak agak2 korang?mestilah best kan...maklumlah...sendiri yang handle di bantu oleh geng PNC yang lain....Aku Heppy dpat family mcm diaorang...sempoiiii..


Pemasangan Sticker utk abe polis trafik 


Tengah2 tu la jookie PJD1766 tu...


Mak Hai...!!Perut aku sama besar ngan bini aku!!!



Macam tgk race haram je....


Bersama PERSONA kesayangan

Cliquers Penang yang hadir....


Bergambar kenangan bersama semua....





2 Panel Pengkritik's:

stickynote said...

hahahhaa gelak part size perut leader..then haiiiiiih asal kete aku xdek pon???ekekkekeke

ctzainal said...

best tuuu.. sedim? pun best jugak. pernah pegi sekali masa duudk kulim

Recent Posts

Recent comments